onsdag 22 januari 2014

Cupcakes baking


Senaste dagarna har innehållit en hel del bakning. Vädret har varit bra, nu snackar vi 27° och 40° vilket gör att vi kan spela fotboll, hoppa studsmatta och leka i nya kojan. 
Jag har insett hur mycket dessa pojkar har växt under de fem månader som jag har varit här. De är fysiskt starkare, klarar av betydligt längre promenader och koordinationen när vi spelar fotboll är förbättrad. Deras fantasi är något som verkligen har utvecklats. Nu kan de sitta på golvet med sina legogubbar och genomföra riktiga scenarion, mamma, pappa och barn. Någon går och handlar, de ska äta, sova och så vidare. De leker mer självständigt. "Titta inte på oss, vi leker. " Deras ordförråd har utvecklats och det är inte längre bara enkla meningar.  

    



Idag har vi bakat cupcakes. Pojkarna praktiskt taget gjorde dem själva. Jag tog med ett muffinsrecept från Sverige som är anpassat för barn. De är bilder på allt som ska göras. Så även fast orden är på svenska så kan de utan problem förstå vad de ska göra. Lachlan ville göra vanilj- och Aiden ville göra chokladmuffins, så det blev hälften av varje. 

De var otroligt duktiga, mäta upp, blanda och sedan det bästa - dekorationen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar