tisdag 24 september 2013

Tigerjakt

Kände inte för att blogga igår! Så ni får gårdagens uppdatering nu istället. Dagen bestod mest av kvalitetstid med pojkarna. Playgroup några timmar. Lachlan gick till sandlådan direkt vi kom dit. Och gick inte ut förrän vi skulle åka hem, 2.5h senare. Så länge han är glad så är jag nöjd.

I bilen hem bestämde vi oss för att först ha picknick på gräsmattan och sen gå på promenad. Så blev det. Vädret var underbart.

Promenaden var inte bara en vanlig promenad. Vi var nämligen ute på tigerjakt. Alla hade hatt och solglasögon, vi följde tigerspår och letade efter tigrar bakom träd. Tyvärr hittade vi ingen tiger, men vi hittade något ännu bättre - en lekplats! Andra barn kanske stannar en halvtimme, men inte mina, 1-2h är minimum när man besöker en lekplats. Jag sa till pojkarna att vi får nog gå hemåt eller åtminstone smsa mamma och säga att vi är okej. Precis då ramlade ett sms från pappan in "Inte för att vi är oroliga eller så, men är du och pojkarna okej?" De hade nog inte förväntat sig att vi skulle vara borta i drygt 2h när vi sa att vi skulle ut på promenad. Det hade inte jag heller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar