måndag 3 mars 2014

Great Ocean Road

En mycket bra dag lider mot sitt slut. Vi har besökt Great Ocean Road. Wow wow wow. Helt fantastiskt. Arkitektur i all ära, men naturfenomen är så mycket häftigare.

Vi åkte på kringelikrokvägar med en riktigt bra guide. Hon underhöll oss i över 12 timmar. Var kunnig och rolig. Berättade allt som fanns att vet och lite till.

Vi såg Memorial Arch, Twelve Apostles, Shipwrecks och andra fina ställen. Sånt där som jag tidigare bara sett på kort får jag nu se i verkligheten. Klarblå himmel möter turkost hav. Vita klippor bryter av. Ja, ni ser. Det är nästan så att jag blir poetisk. 

Är otroligt glad att vi valde att göra den här touren.


2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag är också väldigt sugen på att åka som Au pair till Australien men jag har några frågor som jag hoppas att du kan svara på. Jag har läst att man inte kan vara au pair på heltid i Australien utan att man även måste studera. Stämmer det? Sen antar jag att du åkte med Skandinaviska institutet eftersom att det var så jag hittade din blogg. Tycker du de var bra och skulle du rekommendera dem? maila gärna svar till joanna.k96@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Joanna Korhonen31 mars 2014 kl. 04:50

    Skulle betyda mycket om du kunde svara på mina frågor.

    SvaraRadera